Неділя, 19.05.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Всього на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Центр практичного навчання ДонНУ

Блог

Головна » 2011 » Вересень » 16 » Правила прийому громадян в юридичній клініці
13:30
Правила прийому громадян в юридичній клініці

1.     Правова допомога надається пенсіонерам, інвалідам, учасникам бойових дій, малозабезпеченим громадянам, багатодітним сімям, студентам, матерям-одиначкам.

2.     Прийом здійснюється щотижнево, у понеділок і вівторок з 14.30 до 17.00 (крім періодів сесій и канікул).

3.     Консультації надають студенти Донецького національного університету економіко-правового факультету, під контролем викладача.

4.     Консультація надається клієнту особисто. У разі неможливості присутності клієнта особисто консультація може надаватися за довіреністю посвідченою у встановленому законом порядку.

5.     Консультації з кримінальних справ не надаються!!!

6.     Порядок прийому:

·       На першій зустрічі з'ясовуються обставини справи і призначається наступна зустріч (при цьому заповнюється Реєстраційна картка клієнта (Анкета), яку підписує клієнт).

·       Потім справа розглядається на Загальних зборах всіх учасників клініки і приймається рішення: прийняти справу або відмовити (якщо вона не є практичною у навчальному процесі).

·       У разі прийняття справи до розгляду, керівником юридичної клініки призначається консультант за такою справою, який з рештою домовляється про зустріч з клієнтом для деталізації окремих обставин і підготовки необхідних процесуальних документів.

·       Строк розгляду справи в юридичній клініці залежить від категорії справи, її складності та наявності всіх необхідних документів.

·       Консультант самостійно призначає клієнту наступні зустрічі, узгоджуючи дату і час з координатором юридичної клініки.

·       У разі відсутності клієнта у призначений час, консультація може бути перенесена за згодою координатора на інший час. У разі повторної відсутності, справа закривається і розгляду не підлягає.

·       При розгляді конкретної справи, клієнт надає копії документів, необхідні для підготовки до консультації, які не повертаються.

·       За згодою з керівником юридичної клініки, консультант має право представляти інтереси клієнта в суді.

·       Прийом клієнтів здійснюється у порядку живої черги.

 

МИ БУДЕМО РАДІ ДОПОМОГТИ ВАМ!

 

Переглядів: 635 | Додав: koordinator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0